• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Закарпатті схвалено Програму підготовки та перепідготовки робітників і управлінського персоналу

    Опубликовано: 2005-12-28 10:29:00
    Програма спрямована на ефективне залучення випускників навчальних закладів області до процесу структурної перебудови області, на збалансованість попиту і пропозицій на ринку праці.
     
    Програма передбачає продовження співпраці щодо працевлаштування випускників вищих навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів із такими підприємствами, як ЗАТ „Єврокар", ТОВ „Ядзакі-Україна", „Гроклін-Карпати", „Хенкель", „Євровіп", ВАТ „Мукачівський завод „Точприлад", „Берегівський радіозавод", „Перечинський лісокомбінат", а також налагодження співпраці з ТОВ „Джейбіл-Україна", „Флексторонікс", „Фішер", „Євромотор", „Євроавтотек", „РІК", „СТС", „ПБМ", „Комлайт" та іншими суб'єктами підприємницької діяльності.   
     
    Впровадження цієї програми повинне сприяти підвищенню рівня номінальної середньої заробітної плати та реальних доходів населення, соціальних виплат. З обласного бюджету на реалізацію проекту буде виділено 70 тисяч гривень з умовою, що підприємства, котрі реалізують інвестиційні проекти на території області, вкладуть у цю справу не менше 700 тисяч гривень.
     
    STUDRADA.INFO
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.