• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Впровадження проекту організації та проведення навчальних курсів для українських державних службовців у Китаї

    Опубликовано: 2005-12-27 14:50:00
    27 грудня 2005 року у формі обміну листами підписано Угоду між Урядами України та Китайської Народної Республіки про впровадження проекту організації та проведення навчальних курсів для українських державних службовців у Китаї.

     
    Від імені Уряду України Угоду підписав Міністр економіки України Арсеній Яценюк та Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні Гао Юйшен від імені Уряду КНР.
     
    Реалізація Угоди надасть можливість підвищити кваліфікацію українських державних службовців за такими напрямами: зовнішньоекономічна та інвестиційна політика, досвід роботи національних інституційних організацій у галузі міжнародної допомоги, механізми запобігання проявам корупції та митна   справа.
     
    Підписання Угоди сприятиме розвитку співробітництва та налагодженню професійних зв’язків між китайськими та українськими державними службовцями.
     
     Довідково:
     
    За останні роки українсько-китайське співробітництво в галузі міжнародно-технічної допомоги набуває якісно нового рівня, зокрема, щодо його проектної складової.
     
    Так, за період з 2002 по 2004 роки було підписано наступні угоди щодо надання Уряду України безоплатної допомоги на загальну суму 30 млн. кит. Юанів (понад 3,7 млн. дол. США) з метою реалізації проектів, узгоджених двома Сторонами:
     
    - Угода (у формі обміну листами) про надання Урядом Китайської Народної Республіки Уряду України безвідплатної допомоги від 18.11.02.
     
    - Угода між Урядом України (Кабінетом Міністрів України) та Урядом Китайської Народної Республіки щодо надання Урядом Китайської народної Республіки Уряду України безоплатної допомоги від 14.10.03.
     
    - Угода між Урядом України (Кабінетом Міністрів України) та Урядом Китайської Народної Республіки щодо надання Уряду України безоплатної допомоги від 01.06.04.
     
     
    Мe.kmu.gov.ua
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.