Впровадження проекту організації та проведення навчальних курсів для українських державних службовців у Китаї

27 дек, 14:50

27 грудня 2005 року у формі обміну листами підписано Угоду між Урядами України та Китайської Народної Республіки про впровадження проекту організації та проведення навчальних курсів для українських державних службовців у Китаї.

 
Від імені Уряду України Угоду підписав Міністр економіки України Арсеній Яценюк та Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні Гао Юйшен від імені Уряду КНР.
 
Реалізація Угоди надасть можливість підвищити кваліфікацію українських державних службовців за такими напрямами: зовнішньоекономічна та інвестиційна політика, досвід роботи національних інституційних організацій у галузі міжнародної допомоги, механізми запобігання проявам корупції та митна   справа.
 
Підписання Угоди сприятиме розвитку співробітництва та налагодженню професійних зв’язків між китайськими та українськими державними службовцями.
 
 Довідково:
 
За останні роки українсько-китайське співробітництво в галузі міжнародно-технічної допомоги набуває якісно нового рівня, зокрема, щодо його проектної складової.
 
Так, за період з 2002 по 2004 роки було підписано наступні угоди щодо надання Уряду України безоплатної допомоги на загальну суму 30 млн. кит. Юанів (понад 3,7 млн. дол. США) з метою реалізації проектів, узгоджених двома Сторонами:
 
- Угода (у формі обміну листами) про надання Урядом Китайської Народної Республіки Уряду України безвідплатної допомоги від 18.11.02.
 
- Угода між Урядом України (Кабінетом Міністрів України) та Урядом Китайської Народної Республіки щодо надання Урядом Китайської народної Республіки Уряду України безоплатної допомоги від 14.10.03.
 
- Угода між Урядом України (Кабінетом Міністрів України) та Урядом Китайської Народної Республіки щодо надання Уряду України безоплатної допомоги від 01.06.04.
 
 
Мe.kmu.gov.ua
 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/41990.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua