• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Рибалка вимагає від Міністра інфраструктури відремонтувати аварійні дороги на Дніпропетровщині

    Опубликовано: 2017-06-15 13:13:24

    Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка звернувся до Міністра інфраструктури та в.о. Голови Державного агентства автомобільних доріг України з вимогою вирішити питання ремонту доріг обласного підпорядкування О 040908 Шолохово-Токівське-Мар’янське та дороги О 040101 Апостолове-Грушівка, що на Дніпропетровщині. Про це він заявив перебуваючи з робочим візитом в Дніпрі. Депутат повідомив, що ці автошляхи знаходяться в аварійному стані.
    «До мене постійно звертаються люди з проханням посприяти вирішенню питання капітального ремонту аварійних доріг в різних регіонах України. Особливо багато звернень надходить із Дніпропетровської області. Депутати Грушівської сільської ради Дніпропетровської області попросили допомогти з ремонтом автомобільної дороги обласного підпорядкування Шолохово-Токівське-Мар’янське та дороги Апостолове-Грушівка Дніпропетровської області. Протягом останніх п’яти років там не проводився навіть ямковий ремонт. Це неприпустимо», – наголосив Сергій Рибалка.
    За словами народного депутата, сполучення по цим дорогам є вкрай важливим для життєдіяльності місцевої громади. Зокрема, для підвезення школярів до місця навчання шкільними автобусами, проїзду громадського транспорту до залізничної станції, проїзду машин невідкладної медичної допомоги, доставки продуктів харчування та товарів першої необхідності.
    «Чудово, що уряд визначив одним з пріоритетних питань – ремонти доріг по всій Україні. Але люди продовжують їздити дорогами, які знаходяться в аварійному стані. Вони справедливо обурюються і не знаходять відповіді на запитання: куди йдуть кошти з акцизного збору при купівлі водіями палива для автомобілів? Тому звернувся до Міністра інфраструктури та в.о. Голови Державного агентства автомобільних доріг України з вимогою вирішити питання ремонту двох чи не найгірших ділянок доріг Дніпропетровщини - Шолохово-Токівське-Мар’янське, та Апостолове-Грушівка», – зауважив Сергій Рибалка.
    Він переконаний, що люди повинні користуватися якісними автошляхами і не ставити під загрозу своє життя.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.