• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд схвалив Концепцію державної цільової програми "Комплексна програма підтримки розвитку українського села на 2006 - 2010 роки"

    Опубликовано: 2005-12-23 09:06:00
    Уряд своїм розпорядженням схвалив Концепцію державної цільової програми „Комплексна програма підтримки розвитку українського села на 2006-2010 роки”. Концепція державної цільової програми „Комплексна програма підтримки розвитку українського села на 2006-2010 роки” розроблена на виконання доручення Президента України.
     
    Необхідність прийняття даного проекту Програми зумовлена нагальною потребою вирішення широкого кола практичних проблем у сфері АПК, які перешкоджають нормальному розвитку даного сектора економіки України і направлена на формування комплексу основних заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування аграрного сектору економіки, розв’язання соціальних проблем та забезпечення сталого розвитку сільських територій.
     
    Основною метою Концепції Програми є реалізація основних напрямів державної політики щодо створення сприятливих умов для розвитку і формування в Україні високоефективного конкурентноспроможного сільськогосподарського виробництва на внутрішньому та зовнішньому ринку і забезпечення продовольчої безпеки держави, створення експортного потенціалу та розвиток сільських територій.
     
    Концепція включає детальне та всебічне вивчення ситуації, яка склалась в агропромисловому комплексі України на сучасному етапі його розвитку, висновки та програму дій за основними напрямками розвитку агропромислового комплексу на 2006-2010 роки, яке має бути проведено шляхом удосконалення організаційно-економічних механізмів та посилення державної підтримки функціонування агро продовольчого комплексу та соціальної сфери села.
     
    Міністерство аграрної політики у тримісячний строк має розробити та подати Кабінетові Міністрів проект Комплексної програми підтримки розвитку українського села на 2006-2010 роки.
     
    Прес-служба Кабінету Міністрів
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.