• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київський Національний університет технологій та дизайну презентує Концепцію розвитку університету та реконструкції університетського містечка

    Опубликовано: 2005-12-22 14:39:00
    Київський Національний університет технологій та дизайну (КНУТД), на Містобудівній Раді, яка пройшла 14 грудня, заявив про наміри провести комплексну реконструкцію університетського містечка та збудувати на території університету кілька учбових корпусів, спортивний корпус, сучасний спортивний стадіон та житловий комплекс з підземним паркингом. Відповідно до проекту комплексної реконструкції університету та концепції розвитку університету (КНУТД), що були презентовані, на території університету будуть збудовані 2 учбових корпуса (3 та 7 поверхів), учбово-бібліотечний корпус (14 поверхів) та житловий будинок елітного класу. Також будуть збудовані новий спортивний корпус та футбольна площадка зі штучним покриттям. В наслідок реконструкції учбові площі університету буде збільшено з 55,5 тис. м2 до 115,5 тис. м2.
     
    Інвестиційним партнером КНУТД виступає Київський Фонд Нерухомості. Архітекторами проекту є британське архітектурне бюро «BROADWAY MALYAN» та українська архітектурна компанія «ТВОРЧА АРХІТЕКТУРНА МАЙСТЕРНЯ «Ю. БОРОДКІН». Загальний обсяг інвестиційного проекту реконструкції складає близько 200 млн. гривень. Перший етап інвестиційного проекту, вартістю 14 млн. гривень, передбачає будівництво житлового будинку з підземним паркингом, спортивного комплексу та футбольного стадіону зі штучним покриттям. Містобудівна Рада м. Києва, де відбувся консультативний розгляд цього проекту, в цілому схвалила запропоновані матеріали та надала ряд зауважень. Архітекторам та Замовнику було рекомендовано доопрацювати транспортно-пішохідну схему кварталу, врахувати містобудівні рішення по будівельним проектах, що розташовані в кварталі забудови та привести у відповідність до існуючих санітарних норм схему розміщення футбольного стадіону та легкоатлетичних доріжок.
     
    Прес-служба
    Київський Фонд Нерухомості
     
     
    Довідка. ТОВ «КФН» було створено в 2004 року. Головна сфера діяльності компанії – операції на ринку нерухомості та девелопмент житлової та комерційної нерухомості, інвестиційна діяльність. Кількість персоналу компанії – 16 співробітників
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.