• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Доступ до містобудівної документації буде відкрито

    Опубликовано: 2017-05-25 15:44:33

    Кабінет Міністрів України прибрав ще одну бюрократичну корупційну перепону, прийнявши Постанову «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 559 і від 21 жовтня 2015 р. № 835», згідно з якою відомості про містобудівну документацію стануть публічними. Мова йде про створення окремого інтернет-порталу для збору та опублікування основних відомостей (метаданих) про містобудівну документацію.
    Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе.
    «Уряд ліквідував ще одну бюрократичну корупційну перепону на шляху розвитку будівельної галузі,  відкривши доступ до містобудівної документації. Це дозволить на 1-3 місяці прискорити процеси пошуку та оформлення земельних ділянок для реалізації інвестиційних проектів. Вдячний колегам за прийняття цього важливого для розвитку галузі рішення», - сказав він.
    У відкритому доступі будуть розміщені ключові відомості (метадані) про містобудівну документацію 24-х областей України, Автономної Республіки Крим, Києва, Севастополя, районів, міст, селищ, сіл та більш ніж 400 об’єднаних громад.
    Відповідна Постанова Кабміну була прийнята на засіданні Уряду 24 травня 2017 року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.