• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Керівники промислових підприємств Дніпропетровщини підбили підсумки роботи

    Опубликовано: 2005-12-21 14:25:00
     В облдержадміністрації відбулася нарада щодо підсумків роботи промислових підприємств у 2005 році і прогнозу на 2006 рік за участю голови облдержадміністрації Надії Дєєвої, в.о. заступника міністра промислової політики   України   Володимира Грановського   та керівників підприємств регіону.

    Надія Дєєва відзначила, що Дніпропетровська область вже виконала всі показники бюджету і в цьому велика заслуга основних промислових підприємств регіону, адже область забезпечує надходження 15% коштів до державного бюджету України.
     
    На засіданні також говорилося про те, що у 2006 році перед підприємствами регіону стоїть вирішення багатьох проблем. Це можливе зменшення надходження коштів до бюджету через підвищення ціни на природний газ. А також екологізація   галузей   економіки:   зменшення забруднення навколишнього середовища   основними промисловими гігантами шляхом збільшення частки екологічних заходів та подальшого проведення модернізації підприємств.
     
    За високі показники в роботі у 2005 році на нараді були відзначені кращі колективи промислових підприємств: комбінат “Криворіжсталь”, Центральний гірничо-збагачувальний комбінат, „Дніпровагонмаш” та інші.
     
     Прес-служба голови облдержадміністрації
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.