• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України відвідав Херсонський обласний центр ранньої соціальної та трудової реабілітації дітей-інвалідів

    Опубликовано: 2005-12-21 13:59:00
    Глава держави оглянув приміщення центру, побував у класах, спортзалі, трудовій майстерні та поспілкувався з дітьми і працівниками закладу.
     
    Директор центру – пані Лідія Нікішина – розповіла Президенту про роботу закладу, де постійно навчаються та проходять реабілітацію 65 дітей віком від 3 до 14 років. П. Л. Нікішина подякувала Главі держави та представникам влади, які разом з Президентом приїхали до центру за турботу про дітей з особливими потребами та їх забезпечення.
     
    У свою чергу Президент висловив «найщиріші слова вдячності» колективу закладу «за ту надію, яку вони дають батькам». Віктор Ющенко підкреслив, що держава турбується про те, щоб дітьми опікувалися професіонали. «Це – приклад нашої європейськості, що ми почали помічати діток, яких 20-30 років тому дуже легко «списували» на особливий режим життя», – сказав Президент, підкресливши, що діти з особливими потребами є «абсолютно нормальною складовою нашого суспільства». «Ви чудові і у вас буде прекрасне життя», – сказав Президент, звертаючись до дітей.
     
    Глава держави привітав дітей, їхніх батьків та персонал закладу із новорічними і різдвяними святами і подарував дітям солодощі та іграшки, а центрові – оргтехніку. Діти ж подарували Президенту власноруч зроблену картину.
     
    Під час перебування у реабілітаційному центрі Президент України також привітав із присвоєнням почесного звання «Мати-героїня» матір одинадцяти дітей Світлану Солук. Відповідний Указ Президента зачитав заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко.
     
    Президент також передав ключі від спеціальних автомобілів «Таврія» чотирьом інвалідам війни Херсонської області. Він подякував ветеранам за все, що вони зробили для держави.
     
    Віктор Ющенко відбув на Каховську ГЕС, де відбудеться урочиста церемонія відкриття мостового переходу автомобільної дороги М-14.
     
    Прес-служба Президента України
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.