• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • USAID оголосить наступні 25 громад для участі у Програмі «ДОБРЕ»

    Опубликовано: 2017-04-25 08:34:03

    26 квітня 2017 року о 10:00 у НСК Олімпійський (Київ, вул. Велика Васильківська, 55) Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосить наступні 25 громад, що візьмуть участь у новій програмі USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Програма допоможе громадам поліпшити якість державних послуг, пожвавити місцеву економіку, боротися з корупцією, а також покращити можливості для участі людей у розвитку громад.

    У заході візьмуть участь перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, директор регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Сюзан Фрітц, представники 50 об’єднаних територіальних громад, експерти з децентралізації та партнери програми DOBRE.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.