• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роботодавці та профспілки намагаються разом допомагати підприємцям

    Опубликовано: 2017-03-24 12:30:22

    Максимально сприяти розвитку малого і середнього бізнесу, само зайнятих громадян, захистити їх права та інтереси, впливати на те, щоб підприємці залишалися в рідній країні, залучали до справи молодь – в таких питаннях домовились співпрацювати Об’єднання організацій роботодавців України (ООРУ) та Федерація професійних спілок працівників малого та середнього підприємництва України. Угоду про співробітництво підписали сьогодні голова ООРУ Анатолій Кінах та голова Федерації Вячеслав Рой.
    «І роботодавці, і профспілки у сфері малого бізнесу виборюють нині гідні умови для існування та розвитку підприємництва, вони на одному боці. Лише сконсолідованих партнерів буде слухати  уряд. Саме таким чином нам вдасться підтримати паростки   середнього класу, дати підприємцям  міцний стимул для поступу. Ми пропонуємо співпрацю за основі прозорості, взаєморозуміння, системності», – наголосив голова ООРУ Анатолій Кінах.
    Вячеслав Рой привітав процеси подолання монополізму, оновлення та демократизації, які йдуть останнім часом  в стані роботодавців, та наголосив, що таке дуже актуально і для профспілок. «У складі Федерації  професійних спілок працівників малого та середнього підприємництва України нині – чотири всеукраїнських профспілки, які підтвердили свою  репрезентативність, вони мають право  долучатися до ухвалення усіх рішень соціального партнерства, брати участь у підготовці та підписанні галузевої угоди. Добре, що віднині в нас є такій потужний партнер з роботодавців, ми маємо шанс робити нашу діяльність більш результативною», – поінформував голова Федерації.
    Сторони домовилися продовжувати цивілізований відкритий діалог. Вони вирішили протягом  двох тижнів підготувати та ухвалити план спільних дій на 2017 рік, куди включити спільні заходи в сфері вдосконалення податкової політики, туристичної діяльності, доопрацювання Трудового кодексу тощо.  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.