• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конкурс на заміщення вакантної посади регіонального координатора взаємодії з громадськістю Уповноваженого в Харківській області продовжено

    Опубликовано: 2017-02-21 13:17:14

    Конкурс на заміщення вакантної посади регіонального координатора взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Харківській області продовжено до 20 березня.
    Як відомо, провідною метою діяльності регіональних координаторів є розширення можливостей Офісу Омбудсмана задля покращення реалізації прав людини на регіональному рівні. Зокрема, забезпечення доступності особистих прийомів громадян у віддалених від м. Києва адміністративно-територіальних одиницях.
    Регіональні координатори взаємодії з громадськістю провадять діяльність за такими напрямами:
    – збір та аналіз інформації про факти порушень прав людини у відповідних регіонах;
    – взаємодія та співпраця із центральним представництвом Омбудсмана, проведення регулярних зустрічей на базі Секретаріату та на регіональному рівні;
    – прийом та консультування громадян;
    – просвітницька та інформаційна робота з підвищення рівня обізнаності населення та представників влади в галузі прав людини;
    – участь в моніторингових візитах до місць несвободи;
    – налагодження співпраці з представниками інших ОГС та участь у різноманітних заходах (круглих столах, семінарах, конференціях тощо).
    До проходження конкурсу запрошуються кандидати, які відповідають таким критеріям:
    – досвід роботи у правозахисній сфері та/або наявна юридична освіта;
    – знання Конституції України та Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини»;
    – комунікабельність;
    – сумлінність.
    Вітається досвід участі у моніторингових візитах у межах реалізації національного превентивного механізму, у моніторингових кампаніях Асоціації УМДПЛ або кампаніях інших правозахисних організацій та ініціатив.
    До участі у конкурсі не допускаються особи, які:
    – визнані в установленому порядку недієздатними;
    – мають не зняту або не погашену судимість за вчинення умисного злочину або на яких протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення.
    Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають в електронній формі до конкурсної комісії такі документи:
    – резюме;
    – мотиваційний лист;
    – дві рекомендації від правозахисних організацій;
    – довідку про відсутність (наявність) судимості.
    Можна подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, інші рекомендації, наукові публікації тощо).
    Документи надсилаються на електронну адресу: coordinator@ombudsman.gov.ua до 20 березня 2017 року.
    Конкурс проводиться в 2 етапи:
    - прийом та розгляд документів;
    - співбесіда.
    Про результати І етапу конкурсу кандидатів буде повідомлено протягом 7 днів з дня завершення прийому документів.
    Конкурс проводиться відповідно до Положення «Про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад регіональних координаторів взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини».
    Конкурс проводиться в рамках проекту «Сприяння діяльності Уповноваженого ВРУ з прав людини на регіональному рівні через розширення мережі регіональних координаторів взаємодії з громадськістю», який здійснюється за підтримки проекту «Зміцнення потенціалу Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», що реалізується ПРООН за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.