• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд виділив Закарпаттю майже півтора мільйона гривень для нормалізації водопостачання населення Перечинського та Свалявського районів

    Опубликовано: 2005-12-15 10:46:00
    Кабінет Міністрів України сьогодні виділив Закарпатській обласній державній адміністрації 1 млн. 400 тис. грн. для приведення у порядок водоочисних споруд села Сімер Перечинського району, а також ремонту й оновлення водозаборів у Свалявському районі.
     
    Роботи, що будуть терміново проведені на місцях, дадуть змогу не допустити подальшого розповсюдження черевного тифу в регіоні, а також нормалізувати водопостачання населення цих районів.
     
    Як повідомлялося раніше, 13-го грудня до Перечинської центральної районної лікарні з підозрою на захворювання черевним тифом госпіталізована одна людина. Станом на 14 грудня на стаціонарному лікуванні перебувають 27 людей (в обласній інфекційній лікарні - 10, у центральній райлікарні - 17). Підтверджено захворювання на черевний тиф у 7 чоловік. Перебіг хвороби – середнього та легкого ступенів важкості.
     
    У Закарпатті проводиться комплекс протиепідемічних дезинфекційних, санітарно-гігієнічних та організаційних заходів. Ситуація перебуває під контролем Головного облуправління МНС.
     
     
    Прес-служба МНС 
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.