Уряд виділив Закарпаттю майже півтора мільйона гривень для нормалізації водопостачання населення Перечинського та Свалявського районів

15 дек, 10:46

Кабінет Міністрів України сьогодні виділив Закарпатській обласній державній адміністрації 1 млн. 400 тис. грн. для приведення у порядок водоочисних споруд села Сімер Перечинського району, а також ремонту й оновлення водозаборів у Свалявському районі.
 
Роботи, що будуть терміново проведені на місцях, дадуть змогу не допустити подальшого розповсюдження черевного тифу в регіоні, а також нормалізувати водопостачання населення цих районів.
 
Як повідомлялося раніше, 13-го грудня до Перечинської центральної районної лікарні з підозрою на захворювання черевним тифом госпіталізована одна людина. Станом на 14 грудня на стаціонарному лікуванні перебувають 27 людей (в обласній інфекційній лікарні - 10, у центральній райлікарні - 17). Підтверджено захворювання на черевний тиф у 7 чоловік. Перебіг хвороби – середнього та легкого ступенів важкості.
 
У Закарпатті проводиться комплекс протиепідемічних дезинфекційних, санітарно-гігієнічних та організаційних заходів. Ситуація перебуває під контролем Головного облуправління МНС.
 
 
Прес-служба МНС 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/40866.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua