• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За сприяння Фонду «Україна 3000» підписано меморандум про співпрацю між Львівською комунальною дитячою міською лікарнею і лікарнею Barmherziger Brüder австрійського міста Айзенштадт

    Опубликовано: 2005-12-14 16:00:00
    14 грудня 2005 р. у місті Айзенштадт (Австрійська Республіка ) підписано тристоронній Меморандум про співпрацю між Львівською комунальною дитячою міською лікарнею, лікарнею Бармхерцігер Брюдер (Barmherziger Brüder) і Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000».
     
    Документ завізували головний лікар Львівської комунальної дитячої лікарні Дмитро Квіт, головний лікар лікарні Бармхерцігер Брюдер доктор Антон Кірнер (Anton Kierner), а також директор програми «Від лікарні до лікарні» (Фонд «Україна 3000») Віра Павлюк.
     
    Підписання Меморандуму про співпрацю відбулося за участю Голови Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерини Ющенко. Як зазначила під час церемонії пані Катерина Ющенко, «ще одна українська дитяча лікарня отримала надійного партнера для довготривалої співпраці у рамках програми «Від лікарні до лікарні». «Вірю, що це партнерство сприятиме налагодженню ефективнішої роботи педіатрів львівської лікарні, а також знаю, що українські та австрійські медики своїми спільними зусиллями створять нові можливості для повноцінного лікування маленьких пацієнтів Львівщини», – сказала вона.
     
    Головний лікар Львівської комунальної дитячої міської лікарні Дмитро Квіт і його колега з лікарні Бармхерцігер Брюдер доктор Антон Кірнер обговорили майбутні шляхи партнерства. Меморандум окреслює загальні рамки співпраці між цими двома лікарнями і є першим кроком до укладення угод з конкретних проектів. Зокрема, австрійські лікарі планують запрошувати для стажування на конкурсній основі молодих українських колег, обмінюватися протоколами лікувань дитячих хвороб, надавати оперативні консультації.
     
    Першим кроком такої співпраці стане допомога українській дитині з пухлиною мозку, яка не може бути прооперована в Україні.
     
    Планується, що у середині січня наступного року до Львівської комунальної дитячої міської лікарні прибуде робоча група лікарів із лікарні Barmherziger Brüder. Мета їхнього візиту – ознайомитися з роботою лікарні та познайомитися з її персоналом для налагодження подальшої співпраці.
     
    Меморандум про співпрацю між Львівською комунальною дитячою міською лікарнею і лікарнею Barmherziger Brüder австрійського міста Айзенштадт – другий документ про співпрацю між українською дитячою лікарнею і європейською клінікою, який підписано за посередництва Фонду «Україна 3000» за програмою «Від лікарні до лікарні». У листопаді було підписано Меморандум про співпрацю між паризькою дитячою лікарнею «Робер ДЕБРЕ» і харківським Інститутом охорони здоров’я дітей та підлітків.
     
    Спеціалізована програма «Від лікарні до лікарні» передбачає надання допомоги з боку Фонду двадцяти трьом українським дитячими лікарням у налагодженні сталих партнерських зв’язків з лікувальними закладами, науково-дослідними інститутами та фармацевтичними компаніями країн Європейського Союзу та Північної Америки.
     
     Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.