• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Служба зайнятості працює для Вас

    Опубликовано: 2016-12-28 18:34:08

    Вже 26 років працівники Служби зайнятості (СЗ) надають послуги безробітним та особам, що шукають роботу.

    За цей час послуги Київського міського центру зайнятості отримали 820 тис. громадян України, з них майже 350 тис. отримали статус безробітного. Працевлаштовано понад 470 тис. осіб, майже 11,5 тис. безробітних отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності за направленням служби зайнятості. Понад 105 тис. осіб пройшли професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації за допомогою СЗ, 153 тис. осіб брали участь у суспільно-корисних оплачуваних громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру.  Майже 90% незайнятих громадян (718 тис. осіб), які перебували на обліку в СЗ, отримали профорієнтаційні послуги.

    Київський міський центр зайнятості спільно з Київською міською спілкою ветеранів АТО, громадськими організаціями та соціальними партнерами,  спрямовує свої зусилля на створення сприятливих умов для започаткування власної справи демобілізованими воїнами. З цією метою було проведено двоетапний пілотний проект «Бізнес Школа» у форматі WorldCafe, де в рамках «живого» спілкування надавалась необхідна практична інформація та поради щодо старту бізнесу. На захід були запрошені представники юридичних компаній, банківської справи, спеціалісти по підприємницькій діяльності, благодійні фонди, представники Міжнародної організації з міграції.

    Наприкінці 2016 року Служба зайнятості провела три найбільші Ярмарки вакансій в Україні на станціях метро у м. Києві та на Центральному залізничному вокзалі м. Києва, де було представлено більш ніж 8 тис. вакансій від найпотужніших підприємств країни, серед яких – «Укрзалізниця», «Ощадбанк», «Приватбанк», «МЕТРО Кеш Енд Кері Україна», «Фокстрот», «Новус», «WOG», «Нова пошта», «Укроборонпром», завод «Арсенал», «Київпастранс», «Епіцентр-К»  та багато інших.

     Реєстрація в службі зайнятості дозволяє не тільки розраховувати на пропозиції підходящої роботи а й на проходження безкоштовних курсів, за направленням СЗ, які допоможуть суттєво підвищити конкурентоспроможність на ринку праці.

    В арсеналі служби ще багато інших послуг. Одна з їх головних переваг безкоштовність для всіх категорій населення. Фахівці столичної служби створюють всі умови для вдалого працевлаштування киян та гостей міста Києва.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.