• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак потрапив до трійки найвідповідальніших міністрів нинішнього уряду

    Опубликовано: 2016-12-19 08:40:04

    За вісім місяців роботи уряду під керівництвом прем'єр-міністра Володимира Гройсмана кількість виконаних обіцянок виявилося більше, ніж число невиконаних, пише Слово і Діло.
    Якщо оцінювати в процентному співвідношенні весь Кабмін, то він працював ефективно на 69% і не виконав 31% обіцяного.
    Згідно інфографіці, сам прем'єр виконав 18% даних обіцянок, залишилися нереалізованими 3%, ще 65% обіцяного знаходиться в процесі реалізації.
    У той же час видання відзначає, якщо дивитися на процентне співвідношення виконаних і невиконаних обіцянок до загального обсягу озвучених зобов'язань, то виходить наступна картина.
    Найбільш відповідальними за рік, що минає, були Міністр молоді та спорту Ігор Жданов (77% виконаних обіцянок), Міністр юстиції Павло Петренко (63%), Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак (59%), Міністр економрозвитку Степан Кубів (59%) і Міністр освіти Лілія Гриневич (55%).
    Якщо говорити про персональну відповідальність кожного міністра в Кабміні Гройсмана, лідерами за кількістю виконаних зобов'язань в 2016 році є віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко (13), міністр оборони Степан Полторак (13), міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (12) і міністр юстиції Павло Петренко (11).
    З числа зобов'язань, які зараз знаходяться в процесі реалізації, в лідери вибилися міністр соціальної політики Павло Розенко (38), глава МВС Арсен Аваков (31) і глава Мін'юсту Павло Петренко (24).
    Нагадаємо, 14 квітня 2016 року Верховна Рада України Верховна Рада затвердила кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра та призначила новий склад Кабінету Міністрів України (уряд Гройсмана), у складі якого Остап Семерак обійняв посаду міністра екології та природних ресурсів України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.