• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2006 році Укрзалізниця почне реалізовувати потужну програму розвитку

    Опубликовано: 2005-12-12 12:29:00
    Як повідомив Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар, на сьогодні повністю розраховано фінансовий план залізничної галузі до 2017 року. У фінплані спрогнозовано всі надходження та витрати залізниць.
     
    На наступний рік передбачена надзвичайно потужна програма інвестування у розвиток залізничного транспорту. Зокрема, протягом 2006 року буде придбано 5 тис. залізничних вантажних вагонів, 156 нових пасажирських вагонів, чого буде достатньо, аби сформувати 10 составів. Також буде придбано 25 нових локомотивів і 15 дизель-поїздів. Така активна закупівля техніки для залізниць, як переконує керівник транспортного відомства, дасть змогу завантажити вітчизняні виробничі потужності.
    У фінансовому плані закладені також кошти на модернізацію колійного господарства.
     
    Для реалізації програми розвитку Укрзалізниця залучатиме і кредитні кошти. Схема залучення кредитів, передбачена у фінансовому плані до 2017 року, побудована так, щоб навіть на піку виплат у 2011 році галузь мала потужний запас міцності. 
     
    Міністерство  транспорту та зв’язку України
     





    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.