• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Держенергоефективності Сергій Савчук звернувся до депутатських фракцій щодо необхідності прийняття законопроекту №4334 про стимулювання виробництва тепла з альтернативних джерел

    Опубликовано: 2016-12-05 08:30:53

    Держенергоефективності направило до депутатських фракцій і груп у Верховній Раді України листи-звернення з пропозицією провести зустріч для підготовки до другого читання законопроекту №4334  щодо стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії.

    Такі звернення надіслано до фракцій «Народний Фронт», «Блок Петра Порошенка», «Об'єднання «САМОПОМІЧ», «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», Радикальної партії Олега Ляшка, груп «Воля народу» і «Відродження», «Опозиційний блок».

    Ключова мета законопроекту - затвердження процедури тарифного стимулювання виробництва тепла з альтернативних джерел на законодавчому рівні.
    «Важливість законопроекту для України важко переоцінити. Він стане інструментом зменшення газової залежності країни та поштовхом до економічного розвитку регіонів», - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та нагадав, що прийняття проекту Закону дозволить щорічно скорочувати імпорт газу на понад 3 млрд м3 та залишати в економіці держави близько 600 млн. доларів на рік.

    Також, серед переваг законопроекту – надання інвесторам гарантії повернення інвестицій у проекти з виробництва тепла «не з газу», зменшення вартості тепла для кінцевих споживачів, розвиток ринків виробництва та споживання місцевих видів палива, поява нових робочих місць, збільшення надходжень до місцевих бюджетів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.