• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які переваги навчання в Польщі

    Опубликовано: 2016-11-30 21:26:02

    Польща знаходиться в Центральній Європі на перехресті Східної та Західної культури. За останнє десятиріччя кількість вищих навчальних закладів виросла в декілька разів. Кожен рік абітурієнти, як з Заходу Європи, так и зі Сходу, обирають ВНЗ та коледжі саме у Польщі.

    До суттєвих переваг освіти за межами України належить диплом, який є дійсним в будь-якій країні світу, якщо він був здобутий у європейських навчальних закладах. Тому процедура працевлаштування значно спрощується, адже є безліч можливостей по всьому світу. Використовуючи переваги, що надає компанія Up-Study, про роботу якою можна детально взнати на сайті up-study.net/uk/company.html, підібрати ВНЗ у Польщі буде простіше.

    Якість, отриманого за кордоном знання, значно вище за вітчизняну, адже рівень європейської майстерності викладання, технічного оснащення та власне методика викладання – суттєво відрізняються в кращу сторону. Застосування інноваційних методів навчання, високопрофесійній професорський склад, стають запорукою досконалого освоєння та володіння предметом, який викладається. Особлива увага приділяється виробничій практиці, тому майбутній фахівець, закінчуючи ВНЗ, вже має чітке уявлення про обрану професію і певний стаж роботи, а отже, користується більшим попитом на міжнародному ринку праці.

    Вартість навчання та проживання у Польщі відносно невисокі, якщо порівнювати з іншими Європейськими країнами та й з Україною. Треба враховувати, що всі витрати на проживання і навчання в Польщі потрібно оплачувати повністю. Можна поєднувати навчання з підробітком в якості репетитора, або дистанційно чи у неповну зміну. Заочне навчання також стане виходом, коли на очне не вистачає коштів. Польський уряд надає студентам ВНЗ різні стипендій ні програми.

    Навчаючись за кордоном можна досконало оволодіти декількома іноземними мовами вже в процесі навчання. Сприятливим для цього стане і оточення, адже Ви будете жити та навчатись серед носіїв іноземної мови.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.