• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пасажирам Харківської підземки пропонуватимуть роботу – у вестибюлі метрополітену відбудеться ярмарок вакансій

    Опубликовано: 2016-11-30 11:18:55

    1 грудня з 11.00 до 14.00 у вестибюлі станції «Героїв праці» Харківського метрополітену, Харківський обласний центр зайнятості проведе ярмарок вакансій під гаслом «Квиток до успіху». Вакансії пасажирам підземки пропонуватимуть більше 20 компаній-роботодавців.
    Роботу можна буде знайти в машинобудівній, металообробній, транспортній галузях, у сфері послуг. Презентуватимуться вакансії фахівців з інформаційних технологій, інженерів-технологів, швачок, охоронників, токарів, фрезерувальників, електрогазозварників, штукатурів, слюсарів, продавців, касирів, пекарів, водіїв, перукарів, менеджерів з реклами, операторів контакт центру та інші. КП «Харківський метрополітен» під час заходу представить 13 своїх вакансій, перевагу надаватиме громадянам з інвалідністю.
    Особи, які бажають знайти або змінити роботу, дізнаються про специфіку та умови праці в тій чи іншій організації, зможуть скласти резюме, пройти тестування, отримати інформацію щодо професійного навчання за професіями, які затребувані на ринку праці, та інші корисні поради з пошуку роботи.
    Всього презентуватимуться 46,5 тис. вакансій по Україні, з яких 2,7 тис. вакансій - у Харкові. Всі пропозиції роботи свого роду квитки до успіху. Шанс їх отримати буде у всіх! Хто шукає роботу, той її знаходить!

    Відеозйомку заходу можна буде здійснити лише за згодою з КП «Харківський метрополітен», тел.: 730-34-31.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.