• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Організація рекламно-інформаційних турів для представників туристичної галузі та ЗМІ до міста Києва

    Опубликовано: 2016-11-22 11:44:50

    З 23 по 26 листопада за ініціативи Київської міської державної адміністрації та за підтримки Комунального підприємства «Київський міський туристично-інформаційний центр», в рамках міської цільової програми буде організовано та проведено прес-тур в місті Києві для провідних європейських туристичних столиць.

    Ціллю проведення заходу в Києві полягає у активній пропаганді туризму, зміцнення міжнародних зв'язків, а також висвітлення внеску туризму в світову економіку з подальшим залученням потенційних туристів з Європи до нашої столиці.

    За такої ініціативи Київ відвідають представники багатьох країн, зокрема Австрії, Греції, країн Прибалтики.

    Для гостей було розроблено цікаву програму, в яку буде включено оглядову екскурсію з відвідуванням Площі Майдану Незалежності, Києво-Печерської Лаври, Національного заповідника «Софія Київська», а також Михайлівського Золотоверхого собору, Андріївського узвозу, Поділ.

    Проведення соціально і економічно значущого для міста Києва заходу сприятиме розвитку туристичної привабливості міста, що дозволить залучити більшу кількість гостей в Україну. А саме залучення іноземних представників ЗМІ Європи сприятиме більш активному розвитку внутрішнього і в'їзного туризму, презентуватиме туристичні можливості міста Києва.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.