• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нові національні стандарти для ТІЦ і гідів - екскурсоводів

    Опубликовано: 2016-11-22 11:24:42

    За ініціативи Управління туризму Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 22 та 23 листопада 2016 року об 11.00 у Торгово-Промисловій палаті України (вул. Велика Житомирська 33) проводяться конференції: «Створення та організація роботи комунальних туристично-інформаційних центрів» (22 листопада) та «Досвід організації екскурсійної діяльності та створення дієвого механізму контролю за наданням якісних екскурсійних послуг» (23 листопада).
    До участі у Конференціях запрошені відомі міжнародні експерти з цих питань з Грузії, Литви, Польщі та Німеччини, які зможуть поділитися досвідом цих країн у створенні та діяльності туристично-інформаційних центрів, а також регуляції екскурсійної діяльності.
    Гострі питання щодо європейських стандартів створення туристичних інформаційних центрів в Україні, а також проблеми з регулюванням  екскурсійної діяльності підніматимуть і українські учасники Конференцій: директор Департаменту туризму і курортів Міністерства економіки і торгівлі України Іван Ліптуга, начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко, представники профільних Асоціацій, вітчизняні експерти туристичного ринку. 

    Для участі у Конференціях прохання пройти реєстрацію:
    https://goo.gl/forms/OdsjKDu54JdsOw4L2 — конференція по ТІЦ
    https://goo.gl/forms/NcrGimnyCxiHCxWC3 — конференція з питань екскурсійної діяльності

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.