• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Читати гороскопи шкідливо

    Опубликовано: 2016-10-30 18:44:16

    Виявляється, читання гороскопів не є такою вже невинною забавкою. Це захоплення може бути небезпечним і сприяти прийняттю ризикованих рішень, як передає  Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    У журналі Journal of Consumer Research опубліковані дані дослідження, проведеного вченими з Університету Південної Кароліни і Університету Джона Хопкінса в Балтіморі. Вони дійшли висновку, що люди частіше виявляють схильність до імпульсивної або ризикованої поведінки, якщо прочитаний астрологічний прогноз є несприятливим.

    Групі добровольців запропонували ознайомитися з не надто приємними для них астрологічними прогнозами, а потім усіх попросили вибрати між участю у вечірці або прибиранням будинку.

    Виявилося, що любителі астрології частіше вибирали саме вечірку. Ті, хто не вірить в зіркові пророцтва, розділилися на прихильників вечірок і домашніх прибирань в рівній пропорції. Дослідники вважають , що прихильники, які повірили в неприємності у найближчому майбутньому, хотіли  якось поліпшити свій стан, розвіятись.

    pohnews.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.