• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 6-7 грудня у Дніпропетровській області перебуває делегація Посольства Республіки Корея

    Опубликовано: 2005-12-08 11:36:00
    Заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Антонов зустрівся з полом  Республіки Корея в Україні Лі Сонг Джу.  Мета візиту делегації – ознайомлення із соціально-економічною ситуацією в регіоні, а також з діяльністю ДП ВО “Південний машинобудівний завод ім. Макарова” та ДКБ “Південне”. Вячеслав  Антонов оцінює    розвиток   двосторонніх   відносин Дніпропетровської області з Кореєю як достатньо динамічний.
     
    На наш регіон припадає 17,1% зовнішньоторговельного обороту України  з Республікою Корея. В тому числі 54% національних обсягів експорту товарів до Кореї та 6,1% імпорту корейських товарів до України.

    Сьогодні 12 підприємств та організацій регіону експортують товари до   цієї   азіатської   країни   і   87   –   імпортують.   За 9 місяців зовнішньоторговельний оборот Дніпропетровської області до Кореї склав 99,81 млн. доларів (1,5% від загального обороту товарів регіону або 7,7%зовнішньоторговельного обороту з країнами Азії). Частка експорту складає 72,19 млн. доларів, імпорту – 27,62 млн. доларів.
     
    Дніпропетровщина зацікавлена у подальшому налагодженні двосторонніх стосунків і збільшенні товарообороту з Кореєю.
     
    Прес-служба голови облдержадміністрації
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.