• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проект Закону України „Про внесення змін та доповнень до Закону України „Про виконавче провадження”

    Опубликовано: 2005-12-08 10:34:00
    ДПА України розробила проект Закону України „Про внесення змін та доповнень до Закону України „Про виконавче провадження”, який спрямований на удосконалення норм чинного законодавства щодо виконання рішень органів державної податкової служби.
     
    Зміни до Закону України „Про виконавче провадження” вносяться з метою приведення його у відповідність до норм Закону України „Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” та у зв’язку із набранням чинності Кодексу адміністративного судочинства України.
     
    Передбачається визнати виконавчими документами в порядку, передбаченому Законом України „Про виконавче провадження”, постанови та ухвали адміністративних судів і податкові вимоги та рішення органів державної податкової служби про вжиття заходів з погашення податкового боргу, а також, у встановлених законодавством випадках – рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій.
     
     Також пропонується внести зміни до норм, що стосуються відкриття, закриття виконавчого провадження.
     
    Проект Закону України „Про внесення змін та доповнень до Закону України „Про виконавче провадження” та аналіз його регуляторного впливу розміщено на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в розділі „Проекти нормативно - правових актів” та на сайті регуляторних актів, створеному Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України (www.rp.org.ua).
     
    Пропозиції та зауваження до зазначеного законопроекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на адресу розробника: поштову – 04655 МСП, м. Київ-53, Львівська пл.8, ДПА України, Юридичний департамент, та електронну – vgoverdovskaya@sta.gov.ua.
    Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 й електронну – business-rada@kmu.gov.ua та на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: поштову – 01011, м. Київ, Арсенальна, 9/11 й електронну – press@dkrp.gov.ua.
     
    Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції, становить 1 місяць з дати оприлюднення проекту Закону.
     
     
    Управління інформаційної політики ДПАУ
    тел./факс: 247-35-36, 247-35-01
    e-mail: press@sta.gov.ua
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.