• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УСПП започатковує співпрацю із банківською сферою України задля розвитку малого підприємництва

    Опубликовано: 2016-09-28 08:39:29

    Український союз промисловців та підприємців розпочинає співпрацю із ПриватБанком, спрямовану на створення в Україні нових робочих місць, збільшення кількості стартапів, стимулювання малого підприємництва. Головним механізмом стане запуск та тиражування системи доступу до стартового капіталу, навчання та підтримка бізнесу – в тому числі в співпраці із міжнародними організаціями та фондами, іншими банками країни.  За попередніми розрахунками партнерів, реалізація такої програми дозволить впродовж найближчих 2 років  створити понад 1 млн. нових робочих місць в малому бізнесі.
    21 жовтня під егідою організацій у столиці пройде Перший київський бізнес-форум «Україна – країна підприємців», що об’єднає кілька сотень учасників. Серед запланованих спікерів – представники українського уряду, парламенту, Київської міської державної адміністрації, Європейського банку реконструкції й розвитку, USAID, успішні вітчизняні бізнесмени, бізнес-тренери тощо.
    Надалі в областях України будуть проведені відповідні регіональні бізнес-форуми.
    Нагадаємо, наразі однією з топ-проблем в малому підприємництві (та й не тільки) є брак фінансових коштів.  За опитуванням компанії GfK, 21% бізнесменів готові розширювати штат та виробництво за умови знаходження додаткових ресурсів.
    Створення нових робочих місць та підтримка розвитку МСБ в Україні – пріоритетні напрями роботи УСПП, Антикризової ради громадських організацій, які були також виписані у відповідній Антикризовій програмі, презентовані органам влади, партнерам союзу, в тому числі – представникам інституцій ЄС.
    Зі свого боку УСПП розраховує на розвиток  соціальної складової завдяки даному проекту. Мова йде про залученість  людей в бізнес,  навчання щодо запуску та розвитку  власної справи учасників АТО, переселенців тощо.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.