• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олег Скрипка та Сергій Василюк провели концерт перед травмованими в АТО воїнами

    Опубликовано: 2016-09-19 08:36:21

    13 вересня у Центральному будинку офіцерів ЗС України Громадська спілка «Творче патріотичне об’єднання «Музичний батальйон»» разом з Центром забезпечення службової діяльності Міноборони та Генштабу України організувала святковий концерт для військових Київського гарнізону та поранених на Сході воїнів. На концерті виступив фронтмен гурту «Тінь сонця» Сергій Василюк у супроводі Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю ЗС України та Олег Скрипка з гуртом «ВВ». На заході були присутні військовослужбовці Центру, 101 окремої бригади охорони ГШ ЗСУ, 1-го окремого полку Президента, слухачі Національного університету оборони імені Івана Черняховського та воїни різних військових частин, які зараз проходять лікування та реабілітацію у Київському військовому госпіталі.


    Композиції Сергія Василюка «Козаки», «Меч Арея», «Ніколи не плач» та перекладений українською гімн м. Одеси «На Чорному морі» зворушили військових, як і виконання гімну Організації українських націоналістів «Зродились ми великої години», що знайшов відгук у серцях молодих хлопців, які повернулись із зони бойових дій.
    «Група «Тінь сонця» завжди через музику намагалась підвищити патріотичну свідомість громадян України та підтримати українських патріотів, тому коли мене запросили на цей захід, я не вагався. Звичайно, військові у зоні АТО більш стривожені, але усі вимагають підтримки. Особливо я задоволений тим, що вдалося підняти моральний дух поранених хлопців», - зауважив виконавець.
    «Дякую за організований концерт! Все було чудово! Надзвичайна підтримка! Нам необхідні такі концерти. Після такого пропадає страх перед можливим майбутнім», - розповів після концерту військовослужбовець президентського полку Мар’ян Дудич.
    Під бурхливі оплески завершив концерт і Олег Скрипка з гуртом «ВВ», який «змусив» вояків буквально танцювати на своїх місцях.
    «Дуже сподобався Скрипка! Хочеш не хочеш, але пускаєшся в пляс!», - поділився боєць Олександр Шуляк.
    «Музичний батальйон» організував захід на волонтерських засадах. Формальним приводом проведення стала 4-та річниця Центру забезпечення службової діяльності МО та Генштабу ЗС України, яка пройшла 12 вересня, за день до концерту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.