• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • METRO Кеш енд Кері Україна відкриває 8-й центр оптової торгівлі

    Опубликовано: 2005-12-06 12:47:00
    Найбільший німецький інвестор в Україні рухається на захід – до Львова
     
    Львів, 6 грудня 2005 р. – Голова Львівської обласної адміністрації Петро Михайлович Олійник, виконуючий обов'язки Львівського Міського Голови Зіновій Орестович Сірик та директор ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» Аксель Лухі перерізали стрічку на офіційній церемонії відкриття, яку відвідали понад 600 гостей.
     
    Завтра о 7 ранку двері центру оптової торгівлі відчиняться для професійних покупців сегменту КаБаРе, торговців та приватних підприємців Львівщини - власників карти клієнта METRO Cash & Carry.
     
    Сукупні інвестиції у придбання земельної ділянки та будівництво і обладнання магазину перевищують 100 млн. грн. (17 млн. євро). 29 червня 2005 р. на аукціоні, організованому Львівською Міської Адміністрацією, компанія придбала земельну ділянка розміром 6 га на вулиці Городоцькій у Залізничному районі, на якій розташований магазин, який працевлаштовує понад 360 львів'ян. Менше ніж за 5 місяців понад 900 працівників холдингової компанії генпідрядника «Київміськбуд» та ще 30 субпідрядних дизайнерських та будівельних компаній Львова завершили будівництво магазину. 
     
    Торгівельний центр загальною площею 14 000 кв. м. зі стоянкою для понад 700 автомобілів пропонує своїм клієнтам більш ніж 20 000 артикулів товарів продовольчої та непродовольчої групи за привабливими оптовими цінами. Понад 90 відсотків товарів, представлених у мережі METRO Cash & Carry, закуповуються у понад 1 100 українських компаній: виробників, дистриб’юторів та імпортерів, 32 з яких – це львівські компанії.
     
    “Для нас велика честь працювати у Львові; відкриття торгівельного центру у регіоні – важливий крок у нашому розширенні в Україні, оскільки це наш    перший магазин у Західній Україні. Відкриття у Львові – пілотний проект і початок нашого розвитку у Західному регіоні. Ми приходимо до Львова як надійний торговий партнер малого та середнього бізнесу та приватних підприємців. Я переконаний, що з початком нашої роботи в регіоні виграють усі: регіональна індустрія, мешканці регіону - так само як і METRO,” – сказав директор «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» Аксель Лухі.
     
    На сьогодні «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» нараховує 7 торгових центрів у Києві (р-ни Теремки, Позняки та Петрівка), Харкові, Дніпропетровську, Одесі та Донецьку. Протягом 2004 року відкрито 4 нових магазини.
     
    З моменту приходу на український ринок у серпні 2003 року METRO Group інвестувала у розвиток мережі понад 1 млрд. грн. (170 млн. євро), створивши понад 3 000 нових робочих місць у «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та додаткові робочі місця у партнерів компанії.
     
    METRO Cash & Carry – торговий підрозділ METRO Group, третього в світі за розміром торгівельного концерну з загальним числом робітників близько 250 тисяч. Мережа компанії складається з 2 400 магазинів, розташованих у 30 країнах. У 2004 році загальний обіг METRO Group склав 56,4 мільярдів євро. Компанія працює у шести незалежних торгівельних форматах, що представлені на відповідних ринках: METRO/Makro – оптова торгівля за принципом самообслуговування, гіпермаркети Real, супермаркети Extra, Media Markt and Saturn – світові лідери у торгівлі побутовою технікою, Praktiker – магазини для дому та форматі „Зроби сам” і універсальні магазини Galeria Kaufhof.
     
     
    Інф. METRO Cash & Carry





     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.