• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вадим Гулько: «Завдяки рішенню Господарського суду міста Києва ми стали на крок ближче до запуску послуги MNP»

    Опубликовано: 2016-09-06 08:35:34

    Господарський суд м. Києва 1 вересня виніс ухвалу про залишення без розгляду позову ТОВ «Діалінк» до УДЦР щодо зобов'язання замовника відмінити процедуру закупівлі послуги перенесення номера при зміні оператора (MNP).
    Виконавчий директор УДЦР Вадим Гулько висловив задоволення таким рішенням суду, адже на його думку воно сприяє прискоренню впровадження в Україні послуги перенесення номерів.
    «Якби не судові позови,  то нами ще навесні було б розпочато співпрацю з новим переможцем торгів – компанією «Ес Ай Центр».  Тому вважаю, що завдяки рішенню Господарського суду міста Києва  ми стали на крок ближче до запуску послуги MNP», - зазначив Вадим Гулько.
    Нагадаємо, що 1 квітня за рішенням Антимонопольного комітету України УДЦР відмінив всі рішення Комітету з конкурсних торгів, прийняті після розкриття пропозицій, чим повернув конкурс на етап повторного оцінювання всіх учасників другого тендеру із закупівлі послуги MNP. 21 квітня Комітет з конкурсних торгів УДЦР ухвалив рішення, згідно з яким переможцем повторних конкурсних торгів стала компанія "Ес Ай Центр".

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.