• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За минулий тиждень фахівці УДЦР виявили в Україні 154 незаконно діючі пристрої з доступу до мережі Інтернет

    Опубликовано: 2016-08-17 08:37:56

    Підрозділи радіочастотного моніторингу виявили 32 порушення умов дозволів на експлуатацію РЕЗ, а також 154 незаконно діючих пристрої.
    Відтак, найбільше порушень на минулому тижні виявлено в Дніпропетровській – 36, Вінницькій – 29, Хмельницькій – 22, Донецькій –19 областях.
    Виявлено та усунено дію 6 джерел радіозавад.
    Також на минулому тижні фахівці УДЦР підготували 6 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 264 висновки щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв,  391 дозвіл на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та  511 дозволів  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.
    На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели вимірювання телекомунікаційних мереж загального користування та виявили 6648 порушень порядку маршрутизації міжнародного трафіку. З них лише 39 порушень припадає на мережі фіксованого зв‘язку, всі інші порушення – на мережі мобільного зв‘язку.
    Складено 125 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.
    За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.
    За період з 08 по 14 серпня до бази даних внесено 17341 міжнародних ідентифікатори.
    Фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.
    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.