• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підсумок цьогорічної кампанії декларування доходів майже вдвічі перевищує фінансові показники надходжень порівняно з минулим роком

    Опубликовано: 2016-07-27 14:43:28

    Про це в ефірі телепрограми «У центрі уваги», що на телеканалі «Київ» заявила начальник головного управління ДФС у м. Києві Людмила Демченко розповідаючи про остаточні підсумки кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році.
    «Виходячи з поданих громадянами декларацій про майновий стан та доходи, узгоджено сум податку на доходи фізичних, що підлягає сплаті до бюджету у розмірі 666 мільйонів гривень, що на 292 мільйони гривень більше минулого року. У 2015-му підсумком кампанії декларування став показник надходжень на рівні 375 мільйонів гривень. Ця статистика не враховує ще майже 70 мільйонів гривень військового збору, які також є узгодженими до сплати в бюджет», – зауважила Людмила Демченко.
    Керівник столичного управління ДФС нагадала, що у громадян, які визначили у деклараціях суми податкових зобов’язань з податку на доходи фізосіб та військового збору, залишилось обмаль часу аби встигнути сплатити їх до бюджету, оминувши нарахування штрафних санкцій.
    «Громадяни, які подали декларації про майновий стан і доходи за 2015 рік, задекларували доходи з яких податок не утримувався, зокрема здавали в оренду рухоме та нерухоме майно, здійснювали продаж майнових та немайнових прав, отримували спадщину, дарування, інвестиційні прибутки чи іноземні доходи та зазначили в них до сплати відповідні суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору, мають їх сплатити до 1 серпня 2016 року», – нагадала Людмила Дмитрівна.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.