• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інновації вступної кампанії в Університеті банківської справи

    Опубликовано: 2016-07-19 13:02:50

    В Університеті банківської справи триває вступна кампанія. Серед нововведень – прийом документів на нову спеціальність «Кібербезпека».

    Минулого року Україна стала абсолютним лідером за внутрішніми і зовнішніми кіберзагрозами в Європі, саме тому попит на спеціалістів з кібербезпеки зростає високими темпами. Спеціалісти вважають, що саме ця спеціальність стане з часом однією з затребуваних.

    Також вперше цього року абітурієнти можуть вступити на англомовну програму навчання за спеціальностями "Фінанси, банківська справи та страхування". В Університеті переконані - це унікальний шанс досконало вивчити англійську мову та побудувати кар'єру у провідних фінансових установах України та Європи. Запровадження такої програми стало можливим і завдяки довголітній та результативній співпраці з багатьма впливовими закордонними вищими навчальними закладами та фінансовими, банківськими установами.

    «Наші студенти не лише навчаються в Європі, а й мають змогу отримати диплом європейського вищого навчального закладу. Ми маємо плідну співпрацю також з центральними банками за кордоном: «Бундес Банк», «Банк Народовий Польщі», «Банк Чехії», де студенти Університету банківської справи проходять стажування», - каже ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко, котру нещодавно обрали президентом Міжнародної асоціації університетів у Барселоні.

    За її словами, в Університеті банківської справи успішно налагоджено навчання за програмою «подвійного диплома» про вищу освіту міжнародного зразка з провідними вищими навчальними закладами Європейського Союзу (Вища школа менеджменту (м. Барселона, Іспанія), Краківський економічний університет (м. Краків, Польща), Університет Міколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва), Балтійська міжнародна академія (м. Рига, Латвія), Школа бізнесу (м. Монтре, Швейцарія), Вища школа менеджменту і економіки (м. Ессен, Німеччина). Такий формат передбачає одночасне навчання студента у двох навчальних закладах. При цьому студент в Університеті банківської справи навчається за обраною спеціальністю, а у закладі-партнері – за запропонованою спільною програмою.

    Вже традиційно в Університеті відбувається також набір за спеціальностями: «Економіка»; «Облік і оподаткування»; «Фінанси, банківська справа та страхування»; «Менеджмент»; «Право»; «Комп’ютерні науки та інформаційні технології».

    Завдяки практичній підготовці та налагодженій співпраці з роботодавцями Університет банківської справи має одні з найвищих показників працевлаштування в Україні. Понад 90% студентів працевлаштовуються як у комерційних банках, так і в структурі Національного банку України, страхових компаніях, приватному бізнесі ще до закінчення навчання. Більше 70% - по спеціальності, наразі це найкращий показник в Україні.

    «Ми можемо похвалитися чіткою практичною спрямованістю, максимальним врахуванням індивідуальних потреб студентів, високим рівнем адаптації до потреб ринку, інтенсивним та інтерактивним характером навчання. Наші студенти мають можливість порівняти набуті знання з досвідом передових українських і зарубіжних компаній; мають гнучкий графік навчання,» - зазначає Тамара Смовженко.

    За результатами проведеного рейтингу вишів «ТОП-200 Україна» 2016 року Університет банківської справи увійшов у 50 найвпливовіших університетів України, посівши 45 місце.

    Окремий акцент у цьогорічній вступній кампанії робить Університет на співпраці з учасниками АТО та членами їх сімей, запрошуючи їх здобувати освіту.

    Університет банківської справи є також одним із уповноважених вищих навчальних закладів, у яких відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України, створено освітні центри «Крим - Україна», що надають допомогу в здобутті вищої освіти особам, котрі проживають на тимчасово окупованій території України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.