• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Чернівецькій області затримано курятину та тютюнові вироби

    Опубликовано: 2005-12-01 10:52:00
    Незаконне ввезення з Молдови партії товарів було припинено в результаті спільної операції працівників Кельменецької митниці, прикордонників та УСБУ (Чернівецька область).
    Поблизу одного з прикордонних населених пунктів Кельменецького району для перевірки було затримано мікроавтобус „Мерседес”, яким керував наш співвітчизник.
     
     Під час догляду транспортного засобу, було виявлено близько 4,5 тонн курячих стегенець та 20 ящиків цигарок. Жодних документів, зокрема й тих, які б свідчили про якість та безпеку продукції, виявлено не було.
     
    Крім того, на коробах з вантажем було відсутнє маркування українською мовою, а значить вантаж був ввезений в Україну незаконно – в об’їзд пункту пропуску.
     
    Зекономити на сплаті необхідних відрахувань до держбюджету на ввезенні продукції підприємці вже не зможуть. На даний час вантаж затримано. Складено протокол про порушення митних правил.
     
    Державна митна служба України
     
    Телефон/факс:+38 (044) 247-28-47, 247-26-86
    www.customs.gov.ua
    e-mail: press@customs.gov.ua
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.