• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент обговорив з Прем’єр-міністром питання бюджетного процесу

    Опубликовано: 2005-12-01 09:03:00
    Президент України Віктор Ющенко обговорив з Прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим питання бюджетного процесу. 
    Глава держави наголосив, що Уряд повинен використати всі можливості співпраці з Парламентом, зокрема з бюджетним комітетом, щоб досягти порозуміння в питанні прийняття бюджету на наступний рік. Він також закликав усі політичні сили розглядати бюджетний процес не через призму передвиборної кампанії, а насамперед «з позицій прагматизму та реалізму».
     
    Віктор Ющенко переконаний, що бюджет-2006 має бути бюджетом розвитку, який працюватиме на підвищення конкурентоспроможності національної економіки. Це, в свою чергу, стане запорукою поліпшення добробуту громадян, вважає Президент.
     
    Головний фінансовий документ, за словами Віктора Ющенка, повинен грунтуватися на реальних показниках макроекономічної динаміки, передбачати зниження податкового навантаження і враховувати реальну цінову ситуацію на ринку енергоносіїв.
    В. Ющенко та Ю. Єхануров обговорили також нинішню соціально-економічну ситуацію в Україні.

    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     

     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.