• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська залізниця підвела перші підсумки експериментального курсування вагона-велосипедовоза

    Опубликовано: 2016-06-23 12:24:58

    Протягом першого місяця курсування – період з 21 травня до 21 червня 2016 року – у експериментальних вагонах-велосипедовозах, що їх першою в Україні презентувала регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця, подорожували 1096 пасажирів з велосипедами. Таким чином, залізничники констатують високий рівень зацікавленості цією послугою зі сторони пасажирів та продовжують експеримент.
    Отож, відповідно до проведених підрахунків, протягом місяця в спеціально обладнаних вагонах у поїзді №827/828 сполученням Львів-Мукачеве подорожували 900 пасажирів з велосипедами (нагадаємо, що частина пасажирів також перевозили велосипеди як багаж у складеному вигляді у інших вагонах поїзда). А в поїзді № 829/830 сполученням Львів-Ужгород подорожували 196 велосипедистів. Сьогодні на магістралі вже курсують три вагони, обладнаних кріпленнями для перевезення велосипедів у зібраному стані.
    Наразі, бачачи попит на цю пропозицію, та продовжуючи вдосконалювати систему надання такої послуги, львівські залізничники надали пропозиції до ПАТ «Укрзалізниця» щодо встановлення вартості квитка для здійснення таких поїздок. Нагадаємо, під час експериментального курсування вартість перевезення велосипеда становить близько 5 грн.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.