• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У літньому таборі «Трембіта» Львівської магістралі відпочинуть понад 750 дітей

    Опубликовано: 2016-06-10 11:45:10

    У суботу, 11 червня, для діток залізничників відкриє свої двері літній табір «Трембіта» регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» у с. Циганівці на Закарпатті. Цьогоріч тут відбудеться 5 заїздів по 14 днів, загалом у таборі зможуть відпочити понад 750 дітей.
    Окрім табору регіональної філії, ще близько 700 батьків подали заявки на відпочинок дітей на березі моря – їхні діти відпочиватимуть у смт. Лазурне на Херсонщині. Ще 60 діток відпочиватимуть на Львівщині -  40 дітей у Трускавці, 20 путівок закуплено у Славське. Також первинні профспілкові організації відправляють на відпочинок дітей залізничників у місцеві табори поблизу місць проживання.
    Додамо, з 28 травня розпочався оздоровчий сезон для працівників залізниці у пансіонаті «Галичина» регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» у смт. Лазурне Херсонської області. Протягом першого заїзду на відпочинку перебувають 183 залізничники та члени їх сімей. Разом з батьками втішаються літнім сонечком і 57 діток.
    Протягом літа пансіонат організовує дев'ять заїздів, тривалістю 12 днів. Також у пансіонаті безкоштовно оздоровляться 180 пенсіонерів-ветеранів залізниці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.