• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Суд визнав законним перейменування 70 вулиць у Броварах

    Опубликовано: 2016-06-10 11:36:25

    Броварський міськрайонний суд Київської області визнав законним рішення «Про перейменування вулиць та провулків м. Бровари». Феміда лишила без задоволення позов Тетяни Немчиної проти Броварської міської ради.
    Учора, 9 червня, відбулося фінальне засідання у судовій справі. Після дебатів, які тривали маже дві години, суддя Андрій Шинкар оголосив вступну та резолютивну частини постанови. Як зазначив головуючий, повний текст рішення буде готовий і наданий сторонам 14 червня.
    Тетяна Немчина під час засідань у справі, які тривали декілька місяців, намагалась довести, що перейменування вулиць нібито відбулось із численними порушеннями. Відповідач, Броварська міська рада, а також треті особи на його боці це заперечували. Треті особи доводили, що перейменуванню передувало широке громадське обговорення, яке почалося ще у червні 2015 року.
    Варто зазначити, що раніше на розгляді броварського суду перебували дві справи, в яких позивачі просили скасувати рішення про перейменування усіх 70-ти вулиць міста. Однак, першу зі справ Феміда лишила без розгляду, оскільки позивачки не з’являлись на судові засідання. Пізніше стало відомо, що до апеляційної інстанції жодна зі сторін не зверталась і рішення набрало законної сили.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.