• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР зупинила внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів трьох емітентів

    Опубликовано: 2016-05-27 08:52:21

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на черговому засіданні, яке відбулось 26 травня 2016 року, прийняла рішення зупинити внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів ПАТ «КОД ІНВЕСТ», ПАТ «АВК-ФІНАНС» і ПАТ «Силові електронні прилади управління».

    Рішення прийнято у зв‘язку із розміщенням зазначеними емітентами недостовірної інформації у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів та поданням недостовірної інформації до Комісії.

    Зокрема, зазначені емітенти відобразили у своїй фінансовій звітності на значну суму нематеріальні активи, щодо оцінки яких у Комісії виникли сумніви в її достовірності. Отримані від емітентів звіти про оцінку майна були передані на рецензію до Фонду державного майна України. У своїй рецензії ФДМУ зазначив, що вищезазначені звіти не відповідають вимогам нормативно-правових актів з оцінки майна, є неякісними та непрофесійними і не можуть бути використаними.

    За розкриття недостовірних даних у своїй фінансовій звітності емітент цінних паперів несе відповідальність відповідно до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в України». Крім того, безпідставне завищення фінансових показників емітента може призвести до порушення прав та інтересів інвесторів.

    Зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів діятиме до усунення зазначеними емітентами порушення.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.