• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Магазини, кав’ярні та будівництво – у який малий бізнес готові інвестувати українці

    Опубликовано: 2016-05-10 12:24:55

    Торгівля непродовольчими товарами у квітні стала найбільш затребуваним для інвестування українцями малим бізнесом. Про це свідчить статистика залучення народних інвестицій для розвитку малого бізнесу та підприємництва за допомогою платформи «Кредити українському бізнесу» kub.pb.ua. У першій п’ятірці – продуктові точки, виробничі підприємства та компанії, що займаються виготовленням і продажем будматеріалів.
     
    Серед проектів, які на сьогодні заявлені в сервісі «КУБ», лідирують малі підприємства та підприємці, що займаються виробництвом товарів. У трійці лідерів також торгівля непродовольчими товарами та будівництво.

    Як повідомили в ПриватБанку, за перший місяць після запуску сервісу «КУБ» гроші на розвиток бізнесу отримали майже 100 підприємців на суму понад 13,2 млн грн. Уперше в сучасній українській історії гроші на розвиток справжнього малого бізнесу – невеликих магазинів, сімейних кафе, пралень і СТО – дають звичайні люди, які користуються послугами цих же магазинів або пралень.
     
    «Завдяки новим сервісам мікрокредитування велика кількість тих, хто через зміни в економіці не можуть знайти роботу в традиційних галузях, спробують створити власний бізнес, щоб утримувати себе та сім’ю, – зазначає Олександр Ніколенко, керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку. – А головне, що «КУБ» стане для підприємців гарною школою ведення бізнесу, адже банк планує надавати консультаційну підтримку учасникам проекту на всіх етапах його реалізації».
     
    За допомогою сервісу будь-який легальний підприємець зможе розповісти про свій бізнес і залучити інвесторів для його розвитку. Зацікавлені в залученні інвестицій підприємці та підприємства (ресторани, булочні, шевські майстерні, фотостудії, магазини одягу тощо) можуть самі виставити на майданчику заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки презентувати бізнес і плани його розвитку, а й надати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів.
     
    Доходи інвесторів у рамках нового проекту будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити, за рахунок прямого інвестування в бізнес (без посередництва самої фінустанови). Інвестиції можна перерахувати з будь-якої банківської картки, а дохід у розмірі 25% річних буде виплачуватися щомісячно на картку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.