• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До дня пам’яті та примирення колектив Львівської магістралі вшанує ветеранів-залізничників

    Опубликовано: 2016-05-05 08:35:39

    Напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні понад 2 тисячі ветеранів-залізничників, які працювали на Львівській магістралі, отримають матеріальну допомогу. Згідно із наказом в.о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця» Івана Груника, 368 учасників бойових дій отримають по 1 тисячі гривень та 1706 учасників Другої світової війни – по 500 гривень.
    За доброю традицією, залізничники відвідають вдома важкохворих та одиноких ветеранів та передадуть їм продуктові набори.
    Вшановуючи пам'ять загиблих, керівники регіональної філії та Дорпрофсожу зустрінуться із ветеранами львівського залізничного вузла та спільно із ними покладуть квіти до Монументу Слави та могил ветеранів-залізничників на Личаківському кладовищі у Львові.
    Увесь колектив Львівської магістралі у ці дні висловлює свою шану та повагу тим, хто поклав своє життя та здоров’я задля миру та перемоги над нацизмом у Європі. Ніколи знову!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.