• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Служба зайнятості призупинила рішення Київського центру зайнятості щодо анулювання Шустеру дозволу на роботу в Україні

    Опубликовано: 2016-04-28 12:57:39

    Державна служба зайнятості (Центральний апарат) призупинив дію рішення Київського міського центру зайнятості щодо анулювання дозволу на застосування праці громадянина Канади Савіка Шустера в Україні до з'ясування обставин.
    Таке рішення було прийнято Центральним апаратом ДСЗ після письмового звернення С.Шустера до керівництва служби.
    «Приймаючи наказ №54, Київський міський центр зайнятості діяв у межах своїх повноважень виключно в рамках правового поля. Разом із тим, хочу відмітити, що служба зайнятості – це вже не стара архаїчна структура. Ми знаходимось у стані реформи і завжди відкриті до будь-кого. До мене надійшла заява громадянина С.Шустера і, реагуючи на цей документ, ми призупиняємо рішення наказу до з’ясування обставин. Таким чином, на сьогоднішній день, дозвіл на застосування праці громадянина Канади Шустера № 43388 є дійсним, до з’ясування обставин», – заявив виконуючий обов’язки Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко.
    Як раніше повідомляла Державна служба зайнятості (Центральний апарат), Київський міський центр зайнятості своїм наказом від 25.04.2016 № 54 анулював дозвіл № 43388 на застосування праці громадянина Канади С.Шустера у ТОВ «СавікШустерСтудія» на посаді генерального директора.
              Зазначений дозвіл було анульовано відповідно до пункту 25 Порядку видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2013 № 437. Згідно із пунктом 25 згаданого Порядку дозвіл анулюється у разі встановлення недостовірності даних, що містяться у поданих роботодавцем документах. Так, 22.04.2016 до державної служби зайнятості надійшов лист від Державної фіскальної служби України про те, що відносно громадянина Канади Савіка Шустера здійснюється кримінальне провадження № 32015000000000198, внесене Головним слідчим управлінням фінансових розслідувань Державної фіскальної служби зайнятості України 05.10.2015 до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
    Як вже зазначалось раніше згідно із пунктом 24 Порядку, підставою для відмови у продовженні дозволу є відбування іноземцем чи особою без громадянства на момент оформлення дозволу покарання за скоєння злочину або здійснення стосовно нього кримінального провадження.
    26.04.2016 р. С.Шустером було подано заяву до Державної служби зайнятості (Центрального апарату) стосовно наказу Київського міського центру зайнятості від 25.04.2016 № 54.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.