• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 21 квітня УДЦР оголосить результати повторних конкурсних торгів із закупівлі послуги з впровадження MNP в Україні з урахуванням рішення АМКУ

    Опубликовано: 2016-04-19 08:43:46

    21 квітня 2016 року о 15:00 в Українському державному центрі радіочастот відбудеться оголошення результатів повторних конкурсних торгів на закупівлю за предметом «Послуги щодо проектування та розроблення у сфері інформаційних технологій для прикладних завдань (Проектування, розробка та впровадження Автоматизованої системи «Централізована база даних перенесених номерів») з урахуванням рішення Антимонопольного комітету України.

    Нагадаємо, що 18 березня 2016 року Постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України, при розгляді скарги одного з учасників конкурсних торгів на впровадження послуги MNP в Україні до УДЦР стосовно їх результатів, ухвалила рішення, яким зобов’язала державне підприємство відмінити всі рішення Комітету з конкурсних торгів, прийнятих після розкриття пропозицій, чим повернула конкурс на етап повторного оцінювання всіх учасників другого тендеру із закупівлі рішень на впровадження послуги з перенесення номера.

    На захід запрошуються представники засобів масової інформації та всі бажаючі.

    Після оголошення результатів торгів представники ЗМІ матимуть змогу, зокрема, задати запитання учасникам торгів, які будуть присутні на заході, голові Комітету з конкурсних торгів УДЦР.

    Акредитація ЗМІ здійснюватиметься до 17:00 20 квітня за тел: 422-80-53 або 097-522-20-31
    Для журналістів і гостей заходу буде організовано автотранспорт УДЦР. Збір біля метро «Житомирська», на  стороні кінотеатру «Екран». Відправка автобуса о 14:30.  
    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.