• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Матчук: Верховну Раду принизили і втоптали у багнюку

    Опубликовано: 2016-04-15 14:06:13

    Народні депутати України дозволили втоптати себе у багнюку і показали, що у них взагалі немає власної гідності. Такий висновок можна зробити після того, як вони пакетним голосуванням у четвер відмінили власне ж рішення про визнання незадовільною роботу уряду Арсенія Яценюка.
    На цьому в ефірі Радіо Ера наголосив колишній народний депутат України (2010-2012 рр.) Віктор Матчук.
    За його словами, таке голосування взагалі суперечить здоровому глузду. Спочатку депутати 16 лютого визнали роботу Яценюка незадовільною, але не відправили його у відставку. Тепер же вони голосують, що уряд Яценюка працював добре і при цьому відправляють його у відставку. І таким чином довели роботу Верховної Ради України до повного абсурду.
    «Мені особисто образливо за Верховну Раду. Мене ображає те, як влада веде себе щодо парламенту, щодо депутатів, які чомусь самі себе владою не вважають. І це в парламентсько-президентській країні», - сказав Матчук.
    Як наголосив політик, пакетне голосування стало питанням гідності для народних депутатів. І воно показало, що у багатьох нардепів цієї гідності взагалі немає.
    «Верховну Раду принизили, втоптали у багнюку. Для того, щоби всім стало зрозуміло – це не самостійний орган, це орган, яким можна маніпулювати”, - заявив колишній нардеп.
    Таким чином, вважає Матчук, нинішня Верховна Рада перетворилася на парламент зразка Віктора Януковича. Тоді Рада була перетворена в орган, в якому легітимізувались рішення, що приймались не в парламенті, а на Банковій.
    «На жаль, я сьогодні побачив Верховну Раду зразка Януковича. Інші слова, інша риторика, але суть та сама», - резюмував він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.