• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Всесвітній поштовий союз високо оцінив роботу Укрпошти

    Опубликовано: 2016-04-12 14:29:16

    Укрпошта дотримується стандартів пересилання міжнародної кореспонденції. В березні 2016 р. рівень якості пересилання міжнародної простої письмової кореспонденції склав – 91,6%, при заявленому нормативі 81%. Про такі результати роботи підприємства повідомив Всесвітній поштовий союз (ВПС), який здійснив незалежний моніторинг якості.   
    Моніторинг проводився з використанням діагностичного обладнання Глобальної системи моніторингу ВПС, встановленого в центрах обробки пошти, та контрольних листів з транспондерами (мітками радіочастотної ідентифікації), що надсилаються з різних країн світу до незалежних учасників контролю, які мешкають в найбільших містах України (Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі, Харкові та Запоріжжі).
    Виконуючи вимоги 25-го Конгресу ВПС, (Доха, 2012 р.) щодо участі призначених операторів країн-членів ВПС у Глобальній системі моніторингу, Укрпошта, починаючи з 2013 року, розпочала проведення моніторингу якості пересилання міжнародної кореспонденції. В 2015 році у регіональних філіях підприємства було розміщене необхідне для моніторингу якості діагностичне обладнання.  Система впроваджена  більш ніж в 50-ти країнах-членах ВПС.
     «Діагностичне обладнання Глобальної системи моніторингу, яке встановлене у регіональних філіалах Укрпошти, удосконалює моніторинг якості пересилання простої міжнародної письмової авіакореспонденції. Саме воно дозволяє знайти проблеми у виробничому процесі та ліквідувати їх, – відзначив керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Результат роботи, який ми маємо у березні, підтверджує, що обрана нами стратегія розвитку в галузі оптимізації технологічних процесів та впровадження нових ІТ програм є ефективною».  
    На 2016 рік міжнародне бюро ВПС встановило 81% – рівень якості пересилання таких листів по території України. Тобто пересилання міжнародної кореспонденції здійснюється за 2 дні («Д+1» – для Києва) та за 3 дні («Д+2» – для обласних центрів-учасників моніторингу).     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.