• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-03-25 08:49:25

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 24 березня 2016 року.

     

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

     

    1. Щодо видачі ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ТОВ «ПОРТО ДЕЛ МАРК»

    рішення прийнято

    2. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійноїдіяльності на фондовому ринку ТОВ «ДЖЕРЕЛО» ЛТД, ідентифікаційний код юридичної особи 14343896 (андеррайтинг)

    рішення прийнято

    3. Щодо анулювання ліцензій на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку ПАТ «АВАНТ-БАНК» код за ЄДРПОУ 36406512 (брокерська діяльність, дилерська діяльність, андеррайтинг)

    рішення прийнято

    4. Про погодження проекту наказу Міністерства фінансів України«Про затвердження Порядку доведення до відома суб’єктів первинного фінансового моніторингу переліку осіб, пов’язаних з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції та інструкції з унесення інформації до такого переліку»

    рішення прийнято

    без зауважень

    5. Про погодження проекту наказу Міністерства фінансів України«Про затвердження Порядку повідомлення суб’єкта первинного фінансового моніторингу про вручення особі письмового повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, про закриття кримінального провадження та інформування суб’єктів фінансового моніторингу про прийняті судами рішення»

    рішення прийнято

    без зауважень

    6. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 28 лютого 2012 року № 336 (Щодо затвердження Положення Консультаційної ради з питань бухгалтерського обліку та аудиту на ринку цінних паперів при Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку»)

    рішення прийнято

    7. Щодо Консультаційної ради з питань фінансової звітності та аудиту при Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку

    рішення прийнято

    8. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ГЛОБУС»

    рішення прийнято

    9. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства Акціонерно-комерційного банку «Львів»

    рішення прийнято

    10. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ПЗУ Україна»

    рішення прийнято

    11. Інформація про підсумки роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку у сфері правозастосування за 2015 рік

    до відома

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.