• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-03-23 09:16:28

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 22 березня 2016 року.

     

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

     

    1. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до Правил (умов) здійснення діяльності з торгівлі цінними паперами: брокерської діяльності, дилерської діяльності, андеррайтингу, управління цінними паперами» (для оприлюднення)

    рішення cхвалено

    (для оприлюднення)

    2. Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 березня 2015 року № 321 (Щодо формування Переліку учасників фондового ринку на території АТО та тимчасово окупованій території)

    прийнято рішення

    3. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «К2 ІНВЕСТ», код за ЄДРПОУ 33884580 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

    прийнято рішення

    4. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «ПРОФІТ-КАПІТАЛ»  код за ЄДРПОУ  36086260 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

    прийнято рішення

    5. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме діяльності із зберігання активів інститутів спільного інвестування ТОВ «ЦЕНТРАЛЬНО СХІДНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ»

    прийнято рішення

    6. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «Полтавтрансбуд»

    прийнято рішення

    7. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до Положення про встановлення ознак фіктивності емітентів цінних паперів та включення таких емітентів до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності» (для оприлюднення)

    рішення cхвалено

    (для оприлюднення)

    8. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ»

    прийнято рішення

    9. Про розгляд скарги публічного акціонерного товариства «Укрмедпром» від 23.12.2015 № 07/612 на постанову про накладення санкції за правопорушення на ринку цінних паперів від 02.12.2015 № 1954-ЦД-1-Е

    постанову про накладення санкції – скасувати, а справу – направити на новий розгляд

    10. Про розгляд скарги публічного акціонерного товариства «Кіровоградський завод дозуючих автоматів» від 28.12.2015 №331 на постанову про накладення санкції за правопорушення на ринку цінних паперів від 14.12.2015 №743-ПУ-1-Е

    постанову про накладення санкції – залишити без змін, а скаргу – без задоволення

    11. Про розгляд скарги публічного акціонерного товариства «Кіровоградський завод дозуючих автоматів» від 28.12.2015 №333 на постанову про накладення санкції за правопорушення на ринку цінних паперів від 14.12.2015 №744-ПУ-1-Е

    постанову про накладення санкції – залишити без змін, а скаргу – без задоволення

    12. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк»

    прийнято рішення

    13. Щодо зупинення торгівлі цінними паперами «ЗНВПІФ «Лайф Сайенс» ТОВ КУА «Холдинг Груп» на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.