• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовослужбовець ухилявся від проходження військової служби, за що отримав 1 рік 8 місяців дисбату

    Опубликовано: 2016-03-22 09:23:34

    Вироком Житомирського районного суду Житомирської області за обвинуваченням військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України військовослужбовець однієї з військових частин визнаний винним та йому призначено покарання за ч. 3 ст. 407 КК України із застосуванням ст. 69 КК України у виді тримання в дисциплінарному батальйоні строком на 1 рік 8 місяців.
    В ході досудового розслідування встановлено, що 28 січня 2015 року, військовослужбовець однієї з військових частин, з метою тимчасово ухилитися від проходження військової служби, без дозволу командування військової частини та поважних причин, самовільно залишив  військову частину, що знаходиться в Житомирській області та проводив час на власний розсуд до 13 лютого 2016 року.
    Крім того, встановлено, що останній за час відсутності у військовій частині знаходився на території Російської Федерації та був офіційно працевлаштований.
     
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.