• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нардеп Рибалка передатсть на благодійність 1 млн. грн., які планує відсудити в АТБ – адвокат

    Опубликовано: 2016-03-21 08:44:38

    Народний депутат України, голова комітету ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка має намір передати на благодійність усі кошти, які він планує стягнути з ТОВ «АТБ-Маркет» за поширення недостовірної інформації. Про це повідомила адвокат депутата Ольга Демидюк.
    «Усі грошові кошти до копійки будуть передані одному з дитячих будинків. Мета мого клієнта - домогтися справедливості, а також показати суспільству, що поширювати неправдиву інформацію просто негідно», - уточнила адвокат.
    За її словами, депутат подав позов, у якому вимагає спростувати недостовірну інформацію від «АТБ-Маркет», а також від газети «Коментарі», у якій була опублікована фотокопія звернення ТОВ «АТБ-Маркет» до Генерального прокурора №236 від 04.11.2015 року.
    За її словами, зокрема, у зверненні ТОВ «АТБ-Маркет» йдеться про те, що С. Рибалка нібито створив злочинну групу, в діях якої нібито є ознаки злочинів.
    «Оскільки ця інформація повністю не відповідає дійсності, її поширення ганьбить честь і гідність, а також завдає моральної шкоди, було прийнято рішення подати відповідний позов до суду. При цьому вимога до газети «Коментарі» - лише опублікувати рішення суду у справі в рубриці «Спростування», а до «АТБ-Маркет» - відкликати звернення до ГПУ із поясненням, що відповідна інформація є недостовірною. Крім того, до «АТБ-Маркет» виставлені вимоги про відшкодування моральної шкоди на рівні 1 млн. грн. », - зазначила О. Демидюк.
    За її словами, громадськість повинна зрозуміти, що аморальні методи корпоративної боротьби, які використовує керівництво АТБ, шкодять усьому суспільству і перспективам його розвитку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.