• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резолюцію про недовіру Уряду можуть переголосувати – у ВРУ зареєстровано відповідну Постанову

    Опубликовано: 2016-02-17 13:42:58

    Міжфракційне об’єднання «Народний контроль» вимагає скасувати результати вчорашнього голосування за Резолюцію недовіри Кабінету Міністрів України (№ 4080), і провести новий розгляд Проекту за процедурою, передбаченою Законом України «Про Регламент Верховної Ради України».

    Відповідний Проект Постанови зареєстрували депутати обʼєднання «Народний контроль» Дмитро Добродомов, Олег Мусій, Богдан Матківський та Андрій Антонищак.

    У пояснювальній записці до документу зазначається, що голосування за резолюцію недовіри КМУ відбулося із грубими порушеннями вимог Регламенту ВРУ – зокрема, статей 231 та 232, а тому рішення про те, що вказаний проект не набрав голосів, не може вважатися законним.

    Зокрема, Проект Резолюції не був розглянутий комітетами, як того вимагає Закон. Окрім того, вже після розгляду Резолюції про недовіру деякі народні депутати звернулись до головуючого та Апарату Верховної Ради із заявами про те, що під час цього голосування їх картки не спрацювали.

    З огляду на це, голосування за Проект Резолюції недовіри Кабінету Міністрів України потрібно скасувати і провести повторний розгляд цього Проекту з дотримання процедури, передбаченої у ст. 231 та 232 Регламенту Верховної Ради України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.